1 příspěvek / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele hariprasad
Offline
Naposledy viděn: 18 let 3 měsíce zpět
Připojen: 29.06.2005 - 19:17
Jak rozchodit Hauppauge Win TV NOVA

Vážení, mám kartu pro digitální příjem Hauppauge Win TV NOVA-T PCI, DVB-T (Digital Terrestrial). Při instalaci SuSE byl HW sice rozpoznán, ale ohlásilo mi to, že chybí dvě knihovny: ttlcdacc.dll a ttlcdacec.dll. Myslím, že .dll jsou dynamické knihovny pro Windows, přesto jsem udělal dodatečný pokus s instalačním médiem po instalaci (při instalaci jsem dal ignore pro úspěšné dokončení), nebyl jsem ale úspěšný. Na Webu se mi nepodařilo najít nic, čeho bych se dokázal chytit.

Děkuji předem za radu.

Obrázek uživatele hariprasad
Offline
Naposledy viděn: 18 let 3 měsíce zpět
Připojen: 29.06.2005 - 19:17
Návod jak rozchodit Haupauge

Docela dobře srozumitelný návod je na www.suseforums.net/lofiversion/index.php?t15291.html: Hauppauge Nova-T PCI TV card in SuSE.

Hari Prasad

Hari Prasad

ang
Obrázek uživatele ang
Offline
Naposledy viděn: 16 let 1 týden zpět
Připojen: 11.06.2006 - 18:28
Jak na Nova-T PCI

Ahoj,
Nedavno jsem pro rodice zrusil "ilegalni" windows a nahradil je Susu 10.1.
I me pri instalaci a rozpoznani HW chtelo knihovnu z instalacniho media / Wokenni Dll. Pozadavek jsem ignoroval a zarizeni pridal v Yastu pozdeji.
Nechtelo mi to brat verzi ovladacu ktera byla ke stazeni na oficial strankach. Asi to chtelo tu nejstarsi. pozdeji jsem na netu neco nasel, exe rozbalil pomoci wine a danny soubor tam pridal. (mozna staci pouzit verzi na CD).

Jak prehravac videa jsem pouzil standartni Kaffeine z KDE. S cim jsem zapasil a nechapal je XINE. verze dodavana na oficilanim DVD je pekne na hov**. Oriznuta o vse potrebne ci-li nepouzitelna. (chova se to tak ze kaffeine naladi stanice signal ok, ale xine se ani nehne)
Doporucuji okamzite odinstalovat. pres instalacni zdroje tam dodat treba : http://packman.iu-bremen.de/suse/10.1/
/BTW jak nato je treba na http://www.suseportal.cz/pridani_zdroje_pomoci_yast a seznam zajmavych zdroju na http://susewiki.org/index.php?title=Finding_RPMs#YaST_Sources / sice to hlasi ze packam neni "nezpecny" ale hlavne ze to jede (asi se nepohodli s novellem).
pak pridat SW dat hledat XINE a naistalovat z netu :-)
Pak vse jede.....
testoval jsem i nahravani do Mpeg jak pomoci rychleho tlacitka (trosku nesikovne se to pres casovac vypina) ale i planovany pres casovac.

Rodice prechod na Suse 10.1 - KDE zvladli bezproblemu, a jeddiny woknoidni program co matka pouziva do prace jsem pres wine rozjel ... proste pohoda :-)

Co se mi nepovedlo tak je rozchodit dalkove ovladani :-(
pak navodu jsem nasel ale zadny se nechytal :-(
Nema s tim nekdo nejake zkusenosti ?