2 příspěvky / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
Start Systemu

Nainstaloval jsem na svuj notebook http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41952 Suse linux 10.1 , po instalaci se mi system normalne spustil, provedl jsem restart a nastartoval si win XP jestli se mi neposkodili. Vsechno bezelo tak jsem win xp vypnul a chtel zpatky do suse...k memu zhrozeni u nacitani systemu sem zjistil ze se dlouhou dobu nic nedeje a jen tam prijizdi ty kulicky dole. Tak jsem zmacknul ESC a cumim jak puk vyhodilo to nejaky ALSA a Codec.c a pak neco jako driver>PCI a neco jeste presne si to nepamatuju... :( Od te doby nestartuje suse ... nevim co stim rekl bych ze je to neco se zvukovkou ale nevim proc :( pod win vse funguje...asi ten hajzl od MS rozbil moji suse :( jo to same to dela kdyz spustim recovery mod... :( Nevit nekdo co stim ???

Obrázek uživatele koty
Offline
Naposledy viděn: 15 let 10 měsíců zpět
Připojen: 19.04.2005 - 11:12
Bylo by fajn napsat, co

Bylo by fajn napsat, co přesně to napsalo a co to píše při pokusu o spuštění teď. Pak by bylo možné říct, co přesně se přihodilo.

Jinak opravný systém se pouští jako instalace z instalačního CD/DVD. Jen v režimu instalace po nastavení jazyka nezvolíte instalaci, ale opravu systému.