1 příspěvek / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
Rosegarden - potíž s notovým editorem

Setkal jste se někdo s tím, že by v openSUSE 10.2 nefungoval editor not v Rosegardenu? Prostě při kliknutí na ikonu notového editoru se sice otevře, ale celá aplikace zamrzne a pomůže jedině 'xkill'. Platí to pro Rosgarden jak pro balíčkové verze 1.2.4, 1.4, tak pro (bezproblémově) zkompilovanou verzi 1.5.

Obrázek uživatele manam
Offline
Naposledy viděn: 17 let 1 měsíc zpět
Připojen: 08.03.2007 - 19:36
Rosegarden

Mne to dela to same. V podstate ten program jenom hezky vypada ale ve sve podstate je uplne nepouzitelny!!! Sice se tvari ze lze nastavit cokoliv ale jdou bohuzel jenom nepodstatne veci. Podstatne veci jako napr. volby banku, zmena z GM na XG nebo GS je nemozna, no a o pouziti SySex povelu se nebudu rozsirovat to ten program vubec neumi! Jak je mozne, ze stopa ktera je melodicka lze otevrit v drumeditoru? Rosegarden je naprosty omyl! Clovek resp.lide kteří ho vytvorili nemaji vubec zakladni znalosti a zkusenosti z jinych seqencerovych programu. A nejsmutnejsi je na tom to, ze se jedna o nejlepsi seqencerovy program pro Linux!!!:(((
I Cakewalk pred 10 lety toho umel mnohokrat vice nez soucasny Rosengarden. K cemu ten program vlastne je tak to jsem bohuzel nepochopil.