1 příspěvek / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele vandrovnik
Offline
Naposledy viděn: 15 let 6 měsíců zpět
Připojen: 06.04.2008 - 11:19
OpenSuse 10.3 - jak na prihlasovani do Novellu (NDS)?

Dobry den, pokousim se pripravit kloudnou instalaci OpenSuse 10.3 - pokud mozno co nejpodobnejsi tomu, nac jsou uzivatele zvykli z Windows. Po peripetiich se mi sice pod OpenSuse 10.3 povedlo zprovoznit klienta pro Novell, ovsem dostanu se na nej az pote, co se prihlasim jako (lokalni) uzivatel do Suse. Da se nejak nastavit, aby se po zapnuti PC objevilo okno na prihlaseni na Novell a pouze v pripade, ze se uzivatel prihlasi spravne do naseho NDS stromu, byl automaticky prihlasen jako lokalni uzivatel student do linuxu? Mozna k tomu pristupuju od zacatku blbe :), ale takhle fungujeme s windows a neco podobneho bychom chteli i pro linux - centralni overovani vuci NDS na Novell Netware, lokalne na stanici vsichni pod uctem student.

Obrázek uživatele Ilfirin
Offline
Naposledy viděn: 13 let 4 týdny zpět
Připojen: 06.12.2006 - 17:39
Placená podpora?

Jestli jste platícími zákazníku Novellu (neznám NDS), měl byste se obrátit na jejich podporu, jistě budou mít propojení "svých" produktů vymyšlené.

Obrázek uživatele vandrovnik
Offline
Naposledy viděn: 15 let 6 měsíců zpět
Připojen: 06.04.2008 - 11:19
Novell Netware 6.5 sice

Novell Netware 6.5 sice koupený máme, ale jen edu licenci pro 250 uživatelů, takže pro ně moc zajímavý zákazník nejsme :( A vzhledem k tomu, že když jsem jim dříve posílal oznámení o chybách v NetStorage, neobtěžovali se ani odpovědět, nedělám si velké iluze :(