1 příspěvek / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele Pabil
Offline
Naposledy viděn: 15 let 8 měsíců zpět
Připojen: 25.08.2008 - 12:04
One Click instal

cafte ludia mam opensuse 10.2 , podporuje to one click install ? bo ja ked clicknem na to na nete a stiam to .ymp , tak sa ma pyta cim to ma otvorit a ked dam cez yast otvori len yast ako by nic ...

uz nevem ako naistnalovat kodedy :D

napr
Na WWW http://www.divx.com/ najdete soubory s kodeky pro Linux, v současné verzi 5 - http://www.divx.com/divx/maclinux.php (POZOR - ještě není dokončená - nezkoušel jsem), nebo ve verzi 4 - http://download.divx.com/videocodecs/linux/divx4linux-20011010_4.02.tgz. Rozbalíte stáhnutý archív a spustíte soubor install.sh - instalace by měla být bezproblémová.

tak ja dam click na istall.sh a nic sa nestane wrr

Obrázek uživatele JirkaZ
Offline
Naposledy viděn: 6 let 5 měsíců zpět
Připojen: 17.10.2006 - 19:12
Kodeky potřebujete

na co? Do přehrávačů (Kaffeine, Mplayer, VLC...) na přehrávání videa? Nainstalujte (updatujte/upgradujte) si vše z Packmana včetně balíčku w32codec_all a eventuelně libdvdcss z videolan.org, víc nepotřebujete.

Vše přes YAST, nebo lépe Smart (libdvdcss v lokálním adresáři definovaném jako repozitář), není co řešit. Už to tady i jinde bylo snad milionkrát. Lidi, doprdelepráce, čtěte už alespoň a využívejte zkušeností druhých, když vám je zadarmo poskytují.

JirkaZ