2 příspěvky / 0 new
Poslední
Nyo
Obrázek uživatele Nyo
Offline
Naposledy viděn: 17 let 8 měsíců zpět
Připojen: 26.04.2005 - 20:38
Mp3 a tak

Cafte all,

aj ked sa to tu asi rozoberalo ale aj tak mi to neda da sa spravit update aby mi fungolvali mp3 a to pomocov yestu...?

aby si natahal len to co potrebuje a tak....?

a dalsia otazocka nahodil som si mplayer obraz je naopak ye to v anglictine ktora mi stale robi problemy nieje nahodov mplayer v jazyku ceskom alebo slovenskom ak ano kde ho stiahnut ...?

A este jedna otazocka ktoru som uz sice daval ale problem som vyriesil len na 50% :( ide o to ze to kde a jeho rozlisenie je divne nastavil som si sice pismo ale programy ako je napriklad xmms ktory mi sice nefunguje je strasne maly... :( ako to napravit v kde ked dam 1024 na... tak je to srasne velke a tak je to strasne male (17 monitor) co s tym....? Suse 9.3

Obrázek uživatele koty
Offline
Naposledy viděn: 15 let 10 měsíců zpět
Připojen: 19.04.2005 - 11:12
Aby fungovalo přehrávání

Aby fungovalo přehrávání MP3, potřebujete nainstalovat balíčky označené jako:

Multimedia Option Pack

Pokud máte počítač připojený k Internetu, tak si nainstalujte také všechny balíčky, které se vám při spuštění YOU označí k instalaci. Jde o bezpečnostní aktualizace, které chrání počítač před napadením.

K MPlayeru existuje několik lokalizovaných rozhraní, pro KDE např. KMPlayer.

XMMS má nastavení písma přímo ve své konfiguraci, takže Volby -> Nastavení, vybrat záložku Fonty a nastavit písmo a velikost, které Vám vyhovují.

Obrázek uživatele koty
Offline
Naposledy viděn: 15 let 10 měsíců zpět
Připojen: 19.04.2005 - 11:12
Nic takového není :-(.

Nic takového není :-(. Pokud vás zajímá, jaké balíčky přesně potřebujete, pak se podívejte do souborů ftp://ftp.suse.com/pub/suse/i386/update/9.3/patches/Multimedia-Option-Pack*, kde * zastupuje číslo media packu.

Nyo
Obrázek uživatele Nyo
Offline
Naposledy viděn: 17 let 8 měsíců zpět
Připojen: 26.04.2005 - 20:38
dakujem all

Dakujem vsetkym za prispevky pomohlo to ale jeden problem predsa ostal a to :) :

vsetok soft ako aj xmms alebo mplayer je maly na ploche a budem porobnavat s mandrak-om tam ked som mal v KDE 1024/768 bolo to normalne v podode vsetko fakt plnohodnotny system ale suse je suse uz som si navikol a yest by som za nic nevimenil a v suse mam rozlisenie 1280/768 ktore sa sice tvari ( 17 monitor) ako 1024/768 ale iba v klasickych aplikaciach KDE to xmms je male viem ze sa da zvetcit ale to problem neviriesi... lebo aj ostatne programy su male ... :( kde sa podelo normalne rozlisenie ake bolo v predchadzajucich prostrediach KDE ...? :( alebo ako dosiahnem aby to bolo normalne bez toho aby som nahadzoval stare KDE (ani nefiem ako by ho trebalo nahodit). Suse je podla mna fakt podarena distribucia ale ma strasne vela much ako napriklad kodeky ale ak to pojde tak tragicky dalej ako doteraz budem musiet mrknut na inu distribuciu a to by som ozaj nechcel :´( dakujem za pomoc