1 příspěvek / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele cechpk
Offline
Naposledy viděn: 11 let 2 měsíce zpět
Připojen: 30.12.2012 - 21:49
Gnome open suse 12.2

Zdravim všchny na fóru
Po trošku komplikovanější instalaci OS 12.2 se mi podařilo rozchodit prostředí gnome u prostředí kde se mi ukázala jen černá obrazovka po přihlášení ale to neřešim.
Spíše mne trápí to že v položce v pravo na hoře kde je jméno uživatele nemohu najít položku vypnout restartovat,jediné co tam je je uspat do paměti.
I když uživatelský účet je jako správce tak mi u jména se ukazuje křížek a po vyjetí nabídky mi to píše že je nedostupný i když se korektně přihlásím.
Možná je ti triviální chyba ale jen to tak zkouším tak mne prosím nekamenujte :-) :-)

Distribuce: 
Obrázek uživatele strom01
Offline
Naposledy viděn: 7 let 5 měsíců zpět
Připojen: 21.11.2009 - 14:21
Ahoj. Když rozbalíš menu se

Ahoj. Když rozbalíš menu se jménem uživatele a stiskneš alt, Uspat do paměti se změní na Vypnout.... Vychytávka GNOME3, které moc nerozumím. Pukud ti tento stav, tak jako mě, nevyhovuje, nainstaluj si rozšíření Shellu Alternative Status Menu. Zde. V Advanced Settings si to potom přepneš.
Co se týče toho křížku vedle jména uživatel, tak to by měl být stav dostupnosti pro komunikátor (Empathy třeba). Tedy myslím - nepoužívám. Takže když klikneš na to Nedostupný, objeví se ti další možnosti (Přítomen apod.) a tam si ten stav můžeš změnit. Takže s přihlášením do systému to asi nemá nic společného. Já GNOME moc nepoužívám a držím ho jen kvůli lidem, co jsem jim ho nainstaloval. :)

Obrázek uživatele cechpk
Offline
Naposledy viděn: 11 let 2 měsíce zpět
Připojen: 30.12.2012 - 21:49
Díky za info ještě bych se

Díky za info ještě bych se chtěl zeptat co používáte tedy jakou aplikaci na monitorování teplot cpu která by běžela na horní liště a jak docílím toho abych viděl status sítě tj jestli je připojeno a nebo ne.předem díky

Obrázek uživatele strom01
Offline
Naposledy viděn: 7 let 5 měsíců zpět
Připojen: 21.11.2009 - 14:21
Sledování teploty CPU

Sledování teploty CPU nepoužívám, ale mrkni na:
toto
toto
toto

Indikátor stavu sítě mám, myslím, hned od instalace: vyber_002.png