ASUS F3JC AP025

6 replies [Poslední]
tom028
Body: 0

Dobry den, nema nekdo s timto NB zkusenosti pod SUSE 10.2? Jde mi zejmena o to jstli je funkcni wifi, bluetooth, zvukovka, sitovka a jestli SUSE podporuje to core2duo, konkretne snizovani frekvence CPU dle nejakeho profilu. Hodlam totiz kompletne prejit na SUSE a nevim jestli bude notebook alespon v zakladech funkcni.

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.
tomas_m
zkusenosti s F3TC

Mam podobny model,ale s procesorem Turion X2.SUSE 10.2 mi na nem beha dobre,bluetooth funkcni v zakladu stejne tak sitovka,zvukovka.S grafikou taky zadny problem,ale ovladace sem si nainstaloval z nvidia.com. Regulace procesoru mi jede,ale jak rikam mam sice 2 jadro,ale Turion X2. Wifi sem zatim nerozchodil a ani webcameru se mi nepodarilo rozbehnout.Presel sem na SUSE celkem nedavno a nemam snim a mym F3T zadny velky problem.

tom028
No... vcelku hodne

No... vcelku hodne potesujici zprava. Predpokladam, ze toho mojeho intela to zvladne...Jen ta kamera a hlavne wifi. Jej tu wifi dost potrebuju. Ja s linuxem se setkavam poprve, takze, kdyby jsi pls dosel na kameru, nebo hlavne na wifi, muzes zde prosim podrobneji popsat postup sprovozneni? :)

dove (neověřeno)
F3JC

Cau. Mam F3JC AP024. Je to skoro stejny model jak ten tvuj. Myslim ze rozdil je jenom v 512MB RAM a v trochu pomalejsim procesoru. SuSE 10.2 mam nainstalovane asi tyden a jsem hodne spokojeny. Wifi se nainstalovalo automaticky a jede absolutne bez problemu. Se zvukem jsem mel problem ale po kompilaci ALSY 1.0.14rc2 jede v pohode. Bluetooth vypada ze taky jede ale nezkousel jsem. A snizovani frekvence jsem nezkousel. Jestli budes chtit jeste neco vedet tak dej vedet ;)

Neznámý (neověřeno)
Ahoj. Mam tiez ten isty

Ahoj. Mam tiez ten isty model NB. Ja pouzivam Kubuntu a som dost spokojny. Ide ti pod Suse webkamera? Ak hej aky pouzivas driver alebo pomocny soft na jeho prevadzku. Vopred dik

Hojzak (neověřeno)
Ubuntu

Ahojky,

rozbehal si prosim pod ubuntu bluetooth. Mam totiz taky Ausus f3jc ale bluetooth mi nebezi. Taky nevim jak snizovat frekvenci.

Petr Hojzak.

necris (neověřeno)
zdravim, mam suse 10.2 na

zdravim, mam suse 10.2 na F3TC ap009 a rozjel sem jak BT tak i wifi, BT slo samo od sebe ale wifinu sem musel instalovat, kdyztak se mrknete na http://madwifi.org/ jestli teda mate wifinu od atherose, pokud jo je tam odkaz na susovej repozitar tak ho hodte do yastu a pojede to jedna basen

p.s. jen mam problemy s network managerem, nechce mi automaticky nastavovat IP

Aktivní uživatelé

UživatelBody
Aidamos2299
VojTEKK2268
Ilfirin1343
jiri.vetvicka1127
ra100620
diamonds-notebook366
djs_core288
xhc267
JirkaZ266