USB ADSL modem Well ASU-8000

12 replies [Poslední]
Neznámý

Mám suse 9.3 a nemůžu rozchodit tento modem.. Provozujete někdo tento modem na linuxu s jádrem 2.6?

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.
Addam (neověřeno)
Tento modem je velice

Tento modem je velice obtizne zprovoznit pod Linuxem. Jeste nemam uplne vyhrano, ale uz jsem ho dostal do takoveho stavu, ze se po nabehnuti Linuxu pripoji k DSLAMu. Ted musim nejak nakonfigurovat samotne pripojeni. Pokud se mi to povede (a v to pevne doufam), tak na internetu zverejnim kompletni navod na zprovozneni. Ten sice je, ale pouze v anglictine a neni zdaleka kompletni (accessrunner.sourceforge.net). Muzes se ozvat na mail.

AndrewJ (neověřeno)
Už jsem to rozjel

Rozchodil jsem to pomocí návodu http://www.wellasu8000.wz.cz/

Asus (neověřeno)
me to stale nejde

Udelal jsem vse dle navodu. Jelikoz mam suse 10.3 tak to jadro kompilovat nemusim. Na modemu mi blika RX ale pri pripojeni pres Kinternet mi hlasi chybu "PPPD [0] died: PPPD options error (exit code 16)", zkusil jsem aplikovat ppp patch, ale bez uspechu :(, STALE SE NIKAM NEMUZU PRIPOJIT. Pouzival jsem tento navod http://hacking-vision.wz.cz/pcarticles/zprovozneni-modemu-well-asu-8000-pod-linuxem.php zkousel jsem to i dle Kissmanovo navodu a .... :´-(. Pomohl by mi nekdo. Uz nevim co s tim delat. Diky

dracek (neověřeno)
jak nato ?

ahoj tak podle uvedenych stranek jsem to nerozjel :( Podotykam ze mam

SUSE 10.3beta jelikoz mnou Pracne stazene SUSE 9.3 nemuzu za boha dostat na SATAdisk :( Pokud nekdo vite jak modem rozject na 10 nebo jak dat 9.3 na SATA disk dik predem . jinac mam chipset via 600 takze ovladace

via sata raid

AndrewJ (neověřeno)
A co se ti nepovedlo?

A co se ti nepovedlo? Zkompiloval jsi jádro?Máš na komplu i windows? Asi jo, že? Tak nabootoj do win, připoj se k netu, restartuj komp a nabootuj do linuxu... Jede ti teď net?

Já jsem to podle toho návodu zvládl... Ale na 9.3

dracek (neověřeno)
Bohuzel takhle to umne nejde

Bohuzel takhle to umne nejde jelikoz mam suse na sata disku zvlast a pri zapnuti compu nabehnou automaticky Windovs z jineho obic. HDD :( abych se dostal na SUSE musim tento disk odpojit a nechat jen satu z instalovanym suse 10.3beta 9,3nemam nepobira mi sata disk MAXTOR

jinac kompilace v pohode akorat pri kopirovani toho firewalu a naslednem restartu mito vubec nedetekuje modem ani neblikne :(

Addam (neověřeno)
Cau, ja jsem autor toho

Cau, ja jsem autor toho navodu. Nemas ICQ? Moje je 261-694-675. Jestli ne, tak mi aspon napis na mail a proberem to, melo by to totiz fungovat.

dracek (neověřeno)
ASUS WEL

ahoj dik za ochotu ale za pomoci sikovneho kamose KISSMANA uz to jede :))

Vytvoril novy fw.bin ktery bezi v 9.3 SUSE aj v 10.3beta a to bez nutnosti kompilace pouze za pomoci zkopirovani fw .Podotykam nebejt tveho navodu

tak to nevyslo :)) Kazdopadne je to super net jede tedka budu davat SUSE RC 1 tak jsem zvedav jesi to pujde aj tam.Jak to testnu napisu :))

BTW fw.bin ktery pouzivam tedka dam samo k dyspozici pokud ma nekdo zajem AHOJKY vsem

PS: FW jse jmenuje cxacru-fw_Kissman a ja sem byl chudak tester co to porad skousel :))

Neznámý (neověřeno)
Ak mozes, posli kontakt na

Ak mozes, posli kontakt na seba, s tym tiez trochu zapasim.

cellj@pobox.sk

nahodny cestovatel (neověřeno)
Ahoj, řeším problem u

Ahoj,
řeším problem u SATA disku a SUSE 10.3 ho nevidi, můžeš prosim pisnout postup, jak jsi to rozchodil, popř. i soubor :-) nebo nejak poradit ??

Děkuji moc Majka

dracek (neověřeno)
tak sem restartoval z woken

tak sem restartoval z woken do suse trochu jinac ale nabehlo :)) modem sviti kontrolka RX blika ale v zarizeni DSL mito stejne ten modem nenajde :( a kdyz dam ruco nic se nedeje :(

AndrewJ (neověřeno)
A instaloval jsi ten PPP

A instaloval jsi ten PPP patch?

Aktivní uživatelé

UživatelBody
Aidamos2299
VojTEKK2268
Ilfirin1343
jiri.vetvicka1127
ra100620
diamonds-notebook366
djs_core288