USB ADSL modem Well ASU-8000
Mám suse 9.3 a nemůžu rozchodit tento modem.. Provozujete někdo tento modem na linuxu s jádrem 2.6?
Tento modem je velice obtizne zprovoznit pod Linuxem. Jeste nemam uplne vyhrano, ale uz jsem ho dostal do takoveho stavu, ze se po nabehnuti Linuxu pripoji k DSLAMu. Ted musim nejak nakonfigurovat samotne pripojeni. Pokud se mi to povede (a v to pevne doufam), tak na internetu zverejnim kompletni navod na zprovozneni. Ten sice je, ale pouze v anglictine a neni zdaleka kompletni (accessrunner.sourceforge.net). Muzes se ozvat na mail.
Rozchodil jsem to pomocí návodu http://www.wellasu8000.wz.cz/
Udelal jsem vse dle navodu. Jelikoz mam suse 10.3 tak to jadro kompilovat nemusim. Na modemu mi blika RX ale pri pripojeni pres Kinternet mi hlasi chybu "PPPD [0] died: PPPD options error (exit code 16)", zkusil jsem aplikovat ppp patch, ale bez uspechu :(, STALE SE NIKAM NEMUZU PRIPOJIT. Pouzival jsem tento navod http://hacking-vision.wz.cz/pcarticles/zprovozneni-modemu-well-asu-8000-pod-linuxem.php zkousel jsem to i dle Kissmanovo navodu a .... :´-(. Pomohl by mi nekdo. Uz nevim co s tim delat. Diky
ahoj tak podle uvedenych stranek jsem to nerozjel :( Podotykam ze mam
SUSE 10.3beta jelikoz mnou Pracne stazene SUSE 9.3 nemuzu za boha dostat na SATAdisk :( Pokud nekdo vite jak modem rozject na 10 nebo jak dat 9.3 na SATA disk dik predem . jinac mam chipset via 600 takze ovladace
via sata raid
A co se ti nepovedlo? Zkompiloval jsi jádro?Máš na komplu i windows? Asi jo, že? Tak nabootoj do win, připoj se k netu, restartuj komp a nabootuj do linuxu... Jede ti teď net?
Já jsem to podle toho návodu zvládl... Ale na 9.3
Bohuzel takhle to umne nejde jelikoz mam suse na sata disku zvlast a pri zapnuti compu nabehnou automaticky Windovs z jineho obic. HDD :( abych se dostal na SUSE musim tento disk odpojit a nechat jen satu z instalovanym suse 10.3beta 9,3nemam nepobira mi sata disk MAXTOR
jinac kompilace v pohode akorat pri kopirovani toho firewalu a naslednem restartu mito vubec nedetekuje modem ani neblikne :(
Cau, ja jsem autor toho navodu. Nemas ICQ? Moje je 261-694-675. Jestli ne, tak mi aspon napis na mail a proberem to, melo by to totiz fungovat.
ahoj dik za ochotu ale za pomoci sikovneho kamose KISSMANA uz to jede :))
Vytvoril novy fw.bin ktery bezi v 9.3 SUSE aj v 10.3beta a to bez nutnosti kompilace pouze za pomoci zkopirovani fw .Podotykam nebejt tveho navodu
tak to nevyslo :)) Kazdopadne je to super net jede tedka budu davat SUSE RC 1 tak jsem zvedav jesi to pujde aj tam.Jak to testnu napisu :))
BTW fw.bin ktery pouzivam tedka dam samo k dyspozici pokud ma nekdo zajem AHOJKY vsem
PS: FW jse jmenuje cxacru-fw_Kissman a ja sem byl chudak tester co to porad skousel :))
Ak mozes, posli kontakt na seba, s tym tiez trochu zapasim.
Ahoj,
řeším problem u SATA disku a SUSE 10.3 ho nevidi, můžeš prosim pisnout postup, jak jsi to rozchodil, popř. i soubor :-) nebo nejak poradit ??
Děkuji moc Majka
tak sem restartoval z woken do suse trochu jinac ale nabehlo :)) modem sviti kontrolka RX blika ale v zarizeni DSL mito stejne ten modem nenajde :( a kdyz dam ruco nic se nedeje :(
A instaloval jsi ten PPP patch?

Poslední komentáře
8 hodin 1 min zpět
1 den 8 hodin zpět
1 den 9 hodin zpět
2 dny 18 hodin zpět
5 dnů 4 hodiny zpět
1 týden 1 den zpět
1 týden 1 den zpět
2 týdny 2 dny zpět
2 týdny 2 dny zpět
2 týdny 2 dny zpět