2 příspěvky / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
SLED

Dobry den, chcel by som sa informovat, ako to vlastne je so SLED-om. Je volne k stiahnutiu a tym sa moze neobmedzene pouzivat, alebo je nutne zakupit tento produkt. V pripade volneho stiahnutia, nie su resp. nebudu porusene nejake licencne podmienky pri pouzivani?? Dakujem za odpoved

Obrázek uživatele ludek.safar
Offline
Naposledy viděn: 16 let 5 měsíců zpět
Připojen: 18.04.2005 - 09:38
SLED

Link na stažení [?:http://download.novell.com/Download?buildid=N1YveG_t53Y~ zde]. Většina uživatelů nemá s kartou NVidia GeForce FX5200 problémy. Škaredost fontů je subjektivní, ale zkontrolujte, jestli máte zapnutý subpixel hinting (Počítač - Ovládací Centrum - Písma, Vykreslování písma - Podpixelové vyhlazování(LCD).

DPI systém počítá z fyzické velikosti monitoru, kterou je třeba nastavit v YaST - Hardware - Grafická karta a monitor, na podobný problém bych si typoval v případě nenahození nejvyššího rozlišení, které je standardně omezené typem zvoleného monitoru (ne maximem, které karta umí).

Enterprise je na tom zejména možnost hromadné a dálkové správy (integrace do Zenworks Linux Management ekosystému), certifikace a podpora.

Obrázek uživatele brunico
Offline
Naposledy viděn: 17 let 7 měsíců zpět
Připojen: 21.08.2006 - 20:58
SLED a CD1

Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat. možn to bude pro vás banální otázka, ale při instalaci SLEDu mi vždy zahlásí abych se ujistil, že mám vložené CD1. Obraz jsem si stáhl z portálu suse.cz. Po opětovném vypálení mi to hlásí znovu. nevím v čem jsem udělal chybu. děkuji