obraz na Compaq Armada M700

Neznámý
Zdravim všechny, mám problém - instaloval jsem Suse 10.1 promo DVD (z DVD Chipu) na notebook Compaq Armada M700. Instalace proběhne v pořádku. Na konci instalace, při konfiguraci hardware, nastavim monitor a rozlišení a když dám testovat, tak se obraz na LCD jakoby "roztéká" a začne se od krajů ke středu zesvětlovat. Zkoušel jsem různé nastavení, ať už monitoru tak i graf. karty, ale se stejným výsledkem. Poraďte prosím, chtěl bych Suse používat...

Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
    Neznámý (bez ověření)

dobrý den/večer mam dotaz jsem kupoval z bazaru notebook a jsem zapnul pc a chci podívat na nastavení v bios nemužu prijít na heslo aby mohl dostat do biosu nevíte nahodou jak se to dělá?? děkují za pochopení jan dedek

Neznámý (bez ověření)

On ho nenastavi automaticky? Nevim jak u compaqu, ale u hp nx6125 si to suse nastavil sam jako LCD panel Phillips o 60Hz... Urcite jste nehrabl do neceho, co nebylo treba?

Potkan (bez ověření)

takže to nebyla chyba Suse, po několika pokusech v různejch oblastech :o) jsem nastavil BIOS do defaul nastavení a problem je vyřešen. Jen mi neni jasný v čem byl problém. Stejně Dík za zájem.

www.suseportal.cz - Portál s informacemi ze světa SUSE LINUX ISSN 1802-064X © blue.point Solutions s.r.o. blue.point & Novell
SuSE CR, s.r.o. ani Novell neručí za správnost informací uvedených v tomto portále ani nezodpovídá za žádné
škody způsobené funkcí tohoto portálu nebo použitím informací zde uvedených.
SuSE CR, s.r.o. není prodávajícím, výrobcem, dovozcem ani dodavatelem zde uvedených výrobků a služeb.
Portál využívá redakční systém www.drupal.org. Na vzhledu tématu se podíleli tým blue-point Solutions (grafika) a Petr Pecháček (logo).
Na portál byly použity ikony a obrázky z projektu The Tango Desktop Project.