Zdravim všechny, mám problém - instaloval jsem Suse 10.1 promo DVD (z DVD Chipu) na notebook Compaq Armada M700. Instalace proběhne v pořádku. Na konci instalace, při konfiguraci hardware, nastavim monitor a rozlišení a když dám testovat, tak se obraz na LCD jakoby "roztéká" a začne se od krajů ke středu zesvětlovat. Zkoušel jsem různé nastavení, ať už monitoru tak i graf. karty, ale se stejným výsledkem. Poraďte prosím, chtěl bych Suse používat...
dobrý den/večer mam dotaz jsem kupoval z bazaru notebook a jsem zapnul pc a chci podívat na nastavení v bios nemužu prijít na heslo aby mohl dostat do biosu nevíte nahodou jak se to dělá?? děkují za pochopení jan dedek
On ho nenastavi automaticky? Nevim jak u compaqu, ale u hp nx6125 si to suse nastavil sam jako LCD panel Phillips o 60Hz... Urcite jste nehrabl do neceho, co nebylo treba?
takže to nebyla chyba Suse, po několika pokusech v různejch oblastech :o) jsem nastavil BIOS do defaul nastavení a problem je vyřešen. Jen mi neni jasný v čem byl problém. Stejně Dík za zájem.