1 příspěvek / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
nejde spustit SUSE 10.1 monitor OUT OF RANGE

ahoj ,

potrebuju poradit, vcera jsem nainstaloval suse10.1a prenastavil rozliseni monitoru z 1280x... na 1024x.. a vse jelo v pohode(az na jiny problem, ktery take napisu)a dnes rano zapnu pc a SUSE po nejake dobe, kdy nabiha zahlasi, ze je monitor OUT OF RANGE a nenabehne. kdyz restartuju pc a zkusim zachranny rezim nebo jak se to jmenuje, tak to chce login a heslo, login bez problemu zada a heslo nejde napsat zadnym zpusobem.co se s tim da delat? preinstalovavat se mne to nechce.pak mam jeste nekoilk dotazu.
1/ kdyz preinstaluju SUSE, prijdu i o ztracene balicky, ktere jsem aktualizoval?
2/dalsi problem je ten, ze i po inistalaci, mne SUSE oznaci grafiku jako ATI R200 QL a ja mam ATI RADEON 8500. Nevim, jestli je to pricina mych problemu, ale napsal jsem to radsi taky. Takze k veci, pri najeti mysi na jakoukoli polozku, se polozka rozmaze a je uplne necitelna
Jsem amater a SUSE mam od vcera. Predtim jsem ho mel na jinym HDD a jelo to na stejnem pc dobre, problem s rozmazavanim polozek mel jen Kubuntu. ted jsem HSDD musel vratit a mam uz jen 1 a na nem mam i WIN XP. Tak jsem si rikal, jestli to nebude tim, ale to by asi vcera nefungovalo vubec.Diky za odpovedi.

Obrázek uživatele ra100
Offline
Naposledy viděn: 14 let 9 hodin zpět
Připojen: 05.06.2006 - 16:04
To je dobre:) Pozeram, ze

To je dobre:)
Pozeram, ze mas basnicke crevo:)