2 příspěvky / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
Nejde pokračovat v instalaci

Ahoj, mám takový problém: Po bootu z prvního instalačního CD na mne vyskočí upozornění, že se pokouším instalovat 32 bitový software na 64 bitový počítač. To je v pořádku, nemám DVD mechaniku. Okno s hlášením má tlačítko Continue, ale počítač nereaguje na klávesnici ani na myš (obojí v portu PS/2). Proto nemůžu pokračovat. Samotný systém zaseklý není, veselé animace s vánoční tématikou na něm běží dál. Nevíte, v čem je problém?

Obrázek uživatele h.xman
Offline
Naposledy viděn: 18 let 3 měsíce zpět
Připojen: 10.05.2005 - 09:28
???

Nejak jsem nepochopil vas vyvod "na mne vyskočí upozornění, že se pokouším instalovat 32 bitový software na 64 bitový počítač > To je v pořádku, nemám DVD mechaniku"

Jak souvisi DVD mechanika s instalaci 32bitoveho software na 64bitovy pocitac? Jste si jisty, ze vite co delate? Pokud mate 64bitovy komp, potrebujete 64bitovou distribuci Linuxu, a jestli mate nebo nemate DVD mechaniku s tim absolutne nesouvisi. Ale snad to je jen nedorozumeni a tohle vsechno je vam jasne - protoze jestli vam unikla takova trivialita jako rozdil mezi 32bitovymi a 64bitovymi pocitaci, asi budete mit s Linuxem problemy. V takovem pripade bych doporucil zvazit treba instalaci nejakeho siroce rozsireneho systemu, se kterym vam muze pomoct nekdo z vaseho okoli - treba Windows XP - 64bitovou verzi ovsem!

V idealnim pripade mate po ruce nejakeho uzivatele Linuxu - ucit se od nejakeho kamarada nebo znameho je pro zacatek to nejlepsi.

Obrázek uživatele h.xman
Offline
Naposledy viděn: 18 let 3 měsíce zpět
Připojen: 10.05.2005 - 09:28
aha

ze je 64bitova verze pouze na DVD jsem netusil a z vaseho prispevku mi to nedoslo - takze bohuzel vam nepomuzu, byl jsem vedle jak ta jedle.