1 příspěvek / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele vibroboy
Offline
Naposledy viděn: 10 let 4 měsíce zpět
Připojen: 11.03.2011 - 08:40
nejde připojení

Mám kromě disků a skříně všechny součástky zbrusu nové ale po instalaci ovladačů k desce z dvd mi nechce jet internet, nevíte co s tím dělat? nechce se mi opensuse přeinstalovávat kvůli staženým filmům co tam mám, ale v ovládání se vyznám akorát v brouzdání po netu tak bych potřeboval jednoduše vysvětlit co by tomu mohlo být. Ted píšu z voken ovšem kdybych přebotoval do opensuse tak se nepřipojím vše mi jinak v osuse fakčilo (ted krom netu fakčí taky) a s připojením nebyl problém. předem dík za rady

Obrázek uživatele Aidamos
Offline
Naposledy viděn: 4 roky 2 měsíce zpět
Připojen: 18.10.2007 - 07:54
Re: nejde připojení

Někde tu k tomu bylo téma. Tuším, že jde o situaci, kdy Windows při vypínání systému vypnou i síťovou kartu a ta pak v Linuxu není nalezena. Nevím už jak to bylo, ale zase jen matně tuším, že když se dá z Windows ne vypnout, ale restartovat, a nabootuje se hned do Linuxu, tak síťovka jede. Zkus to. Náprava je (opět jen tuším) taková, že se ve Windows zakáže vypínání adaptéru sítě.

Obrázek uživatele Aidamos
Offline
Naposledy viděn: 4 roky 2 měsíce zpět
Připojen: 18.10.2007 - 07:54
Re: nejde připojení

To mám nejradši! Uživatel vznese dotaz, je mu na něj téměř okamžitě po vznesení odpovězeno, ale minimálně týden se tu neukáže nebo alespoň nenapíše, jestli mu to pomohlo. :evil:

Jo a jinak jak jsem psal možné řešení, tak tu samou situaci s vypínajícím se síťovým adaptérem měl můj kamarád, takže mi mé tušení ohledně rad výše potvrdil, že je to opravdu tak, jak jsem napsal.