2 příspěvky / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele johnnycage
Offline
Naposledy viděn: 10 let 6 měsíců zpět
Připojen: 09.07.2007 - 15:28
KDE mys

zdravim, vcera som si aktualizoval KDE 3.5.7-74.2 na 3.5.7-78.1 Otvaranie nejakeho okna mam nastavene na dvojklik, ale teraz ked kliknem raz, tak sa vykona operacia, ako keby som klikol dvakrat, nerobi to vzdy, ale vacsinou ano. Ked ten klik vykonam tak, ze kliknem a o nejaku stotinu podrzim stlacene tlacitko mysi, tak sa vykona klik v poriadku. Plati to len pre lave tlacitko mysi. Cize napr. ked idem kliknut na nejake menu, tak kliknem raz, menu sa otvori, ale hned sa zavre, lebo sa ten klik vykona akokeby dvakrat. Ked kliknem a tlacitko podrzim o nieco dlhsie, tak sa klik prevedie v poriadku a menu sa normalne otvori a ostane otvorene ... a toto sa deje u vsetkeho.

Obrázek uživatele honzaS
Offline
Naposledy viděn: 13 let 6 měsíců zpět
Připojen: 09.01.2007 - 15:20
A do Ovládacího centra KDE

A do Ovládacího centra KDE (kcontrol) jste se díval?
Periférie > Myš > Pokročilé

honzaS

Obrázek uživatele johnnycage
Offline
Naposledy viděn: 10 let 6 měsíců zpět
Připojen: 09.07.2007 - 15:28
ano, tam som sa pozeral,

ano, tam som sa pozeral, skusal som menit akurat interval dvojkliknutia, ale to nepomohlo

OS: Debian Testing 64bit, Kernel 2.6.38, GNOME 2.30.2
NB: Lenovo G550, Intel Pentium Dual-Core T4200 2.0GHz, RAM 3GB 1066MHz, WD 320GB, Intel GMA X4500 256MB

Obrázek uživatele honzaS
Offline
Naposledy viděn: 13 let 6 měsíců zpět
Připojen: 09.01.2007 - 15:20
Ještě bych třeba zkusil

Ještě bych třeba zkusil změnit typ myši. Spusťte si utilitu sax2 zkusmo zaměňte typ myši na Generic.

honzaS

Obrázek uživatele johnnycage
Offline
Naposledy viděn: 10 let 6 měsíců zpět
Připojen: 09.07.2007 - 15:28
a nemoze to byt nejaky bug ?

a nemoze to byt nejaky bug ? lebo skusal som aj v ovladacom centre nastavit vselijake mozne hodnoty mysi, potom som skusal zmenit typ mysi a stale to robi to iste.

OS: Debian Testing 64bit, Kernel 2.6.38, GNOME 2.30.2
NB: Lenovo G550, Intel Pentium Dual-Core T4200 2.0GHz, RAM 3GB 1066MHz, WD 320GB, Intel GMA X4500 256MB

Obrázek uživatele johnnycage
Offline
Naposledy viděn: 10 let 6 měsíců zpět
Připojen: 09.07.2007 - 15:28
a nemoze to byt nejaky bug ?

a nemoze to byt nejaky bug ? lebo skusal som aj v ovladacom centre nastavit vselijake mozne hodnoty mysi, potom som skusal zmenit typ mysi a stale to robi to iste.

OS: Debian Testing 64bit, Kernel 2.6.38, GNOME 2.30.2
NB: Lenovo G550, Intel Pentium Dual-Core T4200 2.0GHz, RAM 3GB 1066MHz, WD 320GB, Intel GMA X4500 256MB

Obrázek uživatele honzaS
Offline
Naposledy viděn: 13 let 6 měsíců zpět
Připojen: 09.01.2007 - 15:20
Možná ano, to nemohu

Možná ano, to nemohu posoudit. Pokud máte možnost, tak bych vyzkoušel chování jiné myši.

honzaS