2 příspěvky / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
Gnome a zatuhle programy

ahoj,

mam suse 10.1 a nevim jak zlikvidovat nejaky program ktery zatuhne . Dost casto se mi to stava v yastu kdyz se snazi stahovat aktualizace z netu .

Jak tedy shodit zasekly program ? Existuje nejaky taskmanager jak ve win ?

Jeste by me obecne zajimalo kde najdu seznam toho co se spousti po startu systemu ? Chtel bych mit prehled co se spusti a co ne .

Mam athlon 64 3800+, 1.5gb ram a sviznost windows je neporovnatelna .

A posledni otazka ve Firefoxu kdyz kliknu do editboxu kam se vklada adresa tak se mi neoznaci text , ale musim kliknout na ikonu pred tim .Vim je to kravina , ale ve windows to jde bez problemu takze je to vlastnost toho editboxu nebo to jde nekde nastavit.

Diky

Obrázek uživatele jumbo
Offline
Naposledy viděn: 15 let 1 měsíc zpět
Připojen: 21.08.2006 - 20:40
Ad Firefox

Do adresniho radku musis kliknout dvakrat, aby se oznacil cely text, popr. (jak jsi napsal) kliknout jednou na ikonku pred textem. Na ostatni se podivam doma, ale vynutit ukonceni aplikace je samozrejme soucasti systemu, je to ale "ukryte" nekde v menu, musim se podivat. Co se tyce StartUp aplikaci, i tato informace je snadno pristupna, ale zase az doma, v praci to nezjistim... Vydrz tak do sesti, pokud ti nekdo neporadi drive.

Obrázek uživatele VPavel
Offline
Naposledy viděn: 5 měsíců 6 dnů zpět
Připojen: 02.10.2006 - 18:30
Ukončení programu

Ahoj,
mám suse 9.2 - grafické prostředí KDE, mě funguje při zatuhnutí programu klávesová zkratka Ctrl+Esc, která spustí Process Tabl.Zde lze vybrat aplikaci, která zatuhla a tlačítkem Zabít ukončit její činost.