1 příspěvek / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
Chování myši

Prosím o pomoc, nainstaloval jsem aktualizace, nastavil ovladač myši na Genius NetScroll a najednou mi naprosto nesmyslně myš posouvá (skroluje) okna pouhým pohybem myši, aktivní se mi stávají záložky na které ukážu (v některých programech). Přejetí nad panelem s několika otevřenými okny vyvolá nesmyslnou inicializaci těchto oken (přepínání mezi nimi). Už jsem hledal všechna možná nastavení jak KDE, nastavoval různé typy myši, ale dělá to stále. Počítač je skoro nevladatelný (myší) - například se prakticky nemohu myší dostat do Hlavní nabídky panelu, po rozbalení a jakémkoliv pohybu myši dojde k pohybu v aktivním otevřeném okně a tím i ke zbalení Hlavní nabídky panelu. Máte, prosím, někdo nápad co s tím? Díky.

P.S. Tento příspěvek jsem musel nakonec odeslat pomocí klávesy TAB a Enter, protože se mi prostě nepodařilo umístit ukazatel myši nad tlačítko "Poslat"

Obrázek uživatele LiborA
Offline
Naposledy viděn: 12 let 9 měsíců zpět
Připojen: 09.07.2006 - 18:00
Tak nakonec stačilo

Tak nakonec stačilo nastavit myš na Auto - Generic a restartovat, akorát mi nefunguje kolečko, i když je příslušné políčko zaškrtnuté :(