2 příspěvky / 0 new
Poslední
Nyo
Obrázek uživatele Nyo
Offline
Naposledy viděn: 17 let 8 měsíců zpět
Připojen: 26.04.2005 - 20:38
Ani nie tak probem ako teoria...

Urcite mozem s kludom povedat a snad mi nikto nebude odporovat ze suse linux je strasne pomaly... :( co je strasna skoda pretoze po prechode z mandrake som zistil ze suse 9.3 je super aj ked rozbehat ho so vsetkym co potrebujem je dlhsia zalezitost casu. Je mozne aby v buducnosti sa suse instalovalo pomocov zzdrojakov ako napriklad gentoo ktore by som aj chcel ale poprve ho nedokazem nainstalovat po druhe mam nemozny modem od microcomu a po tredie by mi chybal yest. Sice viem ze uz mam na dnesnu dobu slabe pc 1400 duron 512 mb ram ale rychlost tohto systemu je strasna suse 9.3

Aky mate nazor na to aby sa suse jedneho dna neinstalovalo z rpm-ciek ale zo zdrojakov ktore by sa nakompilovali primona na vase komponenty v PC

Hmmmmmmmmmmmmmmm...???

Lebo naprikald windows ide krasne rychlost aj stabilita co sa o suse neda povedat :´(

Nyo
Obrázek uživatele Nyo
Offline
Naposledy viděn: 17 let 8 měsíců zpět
Připojen: 26.04.2005 - 20:38
ze sa este pytas .... :))

No v com sa i zd pomaly... ? :DDD

No uz len ked si zoberiem ten strasne pomaly start :( nabehovanie aplikacie sa mi zda relativne v poriadju ale oproti MS okne pomale yest niekedy mrzne teda skoro stale ak sa v nom hrabem troska viac ale to nieje az tak hrozne ale trebalo by mu troska zmenit iny balickovy system a potom sa k nemu vraciam 1.8 vijde vidalinux ktory je na baze genta som zvedaby ma graficku instalaciu teda mal by ju zvladnut kazdy dufam ze suse jedneho dna sa bude instalovat zo zdrojakov a ze pochopia vyvojari ze je strasne pomale :( takze asi tolko

Obrázek uživatele koty
Offline
Naposledy viděn: 15 let 10 měsíců zpět
Připojen: 19.04.2005 - 11:12
Pokud to pomalu startuje,

Pokud to pomalu startuje, tak je nejrychlejší vyházet služby, co na nic nepotřebujete. Jestli zamrzá YaST, tak to rozhodně není normální a docela by se hodilo zjistit kdy a proč zamrzává a prostě to vyřešit. Balíčky kontra instalace ze zdrojáků je už dost ohrané téma. Obé má své klady a zápory. Komerční distribuce ale nejspíš u RPM ještě nějakou dobu zůstanou, ona je totiž na řadě strojů instalace binárek přeci jen rychlejší :-).

Nyo
Obrázek uživatele Nyo
Offline
Naposledy viděn: 17 let 8 měsíců zpět
Připojen: 26.04.2005 - 20:38
n0 C0 w1 n4 t0 ?

Ano suhlasim s tym ze instalacia z rpm je super rycla pravdu povediac aj ja vyhadavam radsej rpm-cka na instalaciu pretoze je to ovela jednoduchsie a pohodlnejsie ale ide predsa o tu rychlost :( u Oknach je exe super ale su to klikacie instalacie a presne to by poddla mna trebalo aj v linuxe ja doteraz neznasam instalaciu zo zdorojakov pretoze lalo kedy sa mi podari trebalo by nieaky utilitu ktora by dokazala pracovat so vsetkymi zdrojakmy pretoze bezny uzivatel nema chut sa s tym jebkat :( a tak radsej siahne po rpm baliku pri ktorom straca rychlost co je skoda pretoze na linux som presiel hlavne koly rchlosti v ktorej som sa velmi sklamal a strasne ma to mrzi a ked to takto pojde dalej tak zostanem pri oknach windows nieje az tak zly operacny system aby sa nedal spravit bezpecnym s dobre nastavenym firewalom nieje ziaden problem ak by som nestahoval postu cez pop3 tak nepotrbujem ani ziaden antivirak takze asi tolko moja ideologia by bola s5 k zdojakom je to polaleeee a s tym vypinanim sluzieb co vlastne mam vypnut hmmm...? v okne nieje napriklad nic nepotrebne a co nainstalujem tak viem vypnut ale v linuxe niefiem takze tak na dnes toho bolo asi dost vyjadrite sa som zvedavi .... ???

Obrázek uživatele koty
Offline
Naposledy viděn: 15 let 10 měsíců zpět
Připojen: 19.04.2005 - 11:12
Co třeba používat

Co třeba používat interpunkci a odstavce? Je to skvělá věc, pokud chcete, aby někdo přečetl a pochopil, co jste napsal.

Jestli vážně nevíte, co vám na kompu běží za služby a k čemu jsou, pak máte vážně velký "teoretický" problém. Možná by neškodilo pro začátek otevřít příručku a zjistit co je Editor úrovní běhu.

Obrázek uživatele Vladimír Fárek
Offline
Naposledy viděn: 14 let 5 měsíců zpět
Připojen: 25.04.2005 - 15:38
Nevěřím

Nezlobte se na mě, ale pokud Vás nezajímá, jak se systém ovládá, tak si pořiďte sčort. I v těch Woknech musíte vědět, k čemu je taskbar nebo Ovládací panely. Problém je v tom, že ten systém není napsán pro jednoho konkrétního uživatele (Vás), ale pro tisíce různých lidí s různými požadavky. Proto musí být nutně konfigurovatelný. K tomu, aby byl pohodlně konfigurovatelný slouží různé nástroje. Jedním z nich je i Editor úrovní běhu. V čem je problém?

Mě také nemusí zajímat kde je v autě šaltrpáka a co je v předpisech. Mohu jezdit vlakem. Dtto i v počítačích.

Obrázek uživatele koty
Offline
Naposledy viděn: 15 let 10 měsíců zpět
Připojen: 19.04.2005 - 11:12
Věřím, naší účetní

Věřím, naší účetní to taky nezajímá, protože to uživatel prostě nepotřebuje, ovšem jako administrátor třebas jen toho svého jediného počítače byste s takovým přístupem příliš daleko nedošel nikde.