0 příspěvků / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele Luke7
Offline
Naposledy viděn: 13 let 4 měsíce zpět
Připojen: 27.06.2006 - 20:12
stop flames

No možná by stálo za to tyhle flamy po měsíci mazat, takovejch nervů, snižuje to určitě náladu člověka, jeho výkony, nakazí tím ostatní a pak jde doháje celá ekonomika:)

Luke7

Obrázek uživatele pseda
Offline
Naposledy viděn: 13 let 8 měsíců zpět
Připojen: 18.07.2006 - 18:50
Kubuntu

Já jsem vyzkoušel ubuntu i kubuntu, s klidným svědomím můžu říct, že ubuntu se u mě chovalo daleko stabilněji než klon kubuntu, takže doporučuji Ubu. (to neznamená, že nepouživám komponenty z KDE) Tuto distribuci jsem používal uplynulý rok a byl jsem více než spokojen. Velmi rychle většinu problémů dokážete odstranit (když se sem tam něco objeví) za pomocí ubuntu návodů a wiki, případně dobrého fóra. Hodně usilovně pracují na českých verzích, takže pro BFU ideál. Bohužel můj nový 64bit počítač naprosto odmítá 64bit verze jak ubuntu, tak i kubuntu, xubuntu. Nedokázal mi s tím nidko poradit, takže sem hledal jinou 64bit distribuci, která dosahuje kvalit ubuntu. Debian byla první volba, protože má k ubuntu nejblíže, ale problém s grafikou hned po instalaci, nechtělo se mi v příkazovém řádku stahovat a instalovat ovladače k ATI, není to sice až tak složité, ale chtěl jsem zkusit i další distra. Další volba byla Mandriva 2006 Free. No tady problém s grafikou sice nebyl, ale hned po instalaci s KDE, se začala objevovat nesmyslná chybová hláška a k tomu se přidalo pár pádů aplikací (k tomu slabší podpora a diskuse na českých stránkách) Nebrat. Pokračoval sem k suse které mě kdysi už jednou docela zklamalo, ale ejhle, přesto že sem přečetl na fórech dost špíny na suse 10.1, tak instalace bez potíží, pročtení pár článků o odlišném přidávání zdrojů a všechno funguje tak jak má. Asi u suse nějaký čas vydržím, alespoň do doby než bude nová verze ubuntu x64 (za půl roku), která mě pujde. SUSE je o něco pomalejší než ubuntu,ale na druhou stranu působí víc dodělaně. v suse se nestane, že vám vyskočí okno jehož tlačítko OK je někde 15cm vpravo od monitoru. V ubuntu i v mandrivě se mi to stalo několikrát. Celkový dojem víc uhlazený.

Obrázek uživatele Damillo
Offline
Naposledy viděn: 14 let 4 měsíce zpět
Připojen: 24.12.2006 - 13:44
Hezké :-D

Netuším, proč si svoje mindráky a komplexy méněcennosti léčíte zrovna zde, ale řeknu vám jedno. Být vaším zaměstnavatelem, už by ste byl bez práce, protože vaše neschopnost je až zarážející. Pokud nyní máte pocit, že se vás pokouším urazit, tak se velmi mýlíte. Moje žena - mimochodem technický antitalent - si s distribucí Ubuntu 6.10 poradila během asi tří dní, coby uživatel. A nevšiml jsem si,že by jí nejmenší problémy dělal přechod na Suse 10.2.

Obrázek uživatele mayo
Offline
Naposledy viděn: 16 let 10 měsíců zpět
Připojen: 09.12.2006 - 22:58
Príspevok som prestal

Príspevok som prestal čítať po troch vetách. Je v nich toľko pravopisných chýb, že sa na to nemôžem pozerať. Ináč neviem o čom píšete, takže k obsahu sa nevyjadrujem

Mayo

Obrázek uživatele Ilfirin
Offline
Naposledy viděn: 12 let 12 měsíců zpět
Připojen: 06.12.2006 - 17:39
distribucia..

Anebo trávu. To je taky distribuce.

Obrázek uživatele Luke7
Offline
Naposledy viděn: 13 let 4 měsíce zpět
Připojen: 27.06.2006 - 20:12
Zeptej te se někde, co

Zeptej te se někde, co dělá správce sítě když se po***** stanice s win. A co vám poradí na technické kontrole M$.

Ale v jednom máte pravdu, pokud správně používáte počítač, tak se OS (ale jen opravdový os) nepřeinstalovává.

Luke7

Stránky