0 příspěvků / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele Luke7
Offline
Naposledy viděn: 13 let 4 měsíce zpět
Připojen: 27.06.2006 - 20:12
internet banking v kb funguje

internet banking v kb funguje v konqueroru ...

Luke7

Obrázek uživatele richie9
Offline
Naposledy viděn: 16 let 8 měsíců zpět
Připojen: 17.05.2006 - 06:24
Ahoj

Tak aby bolo jasne ja tiez nie som dnesny ak si ma predstavujes ako 20 rocneho mladika dost sa mylis inak som madar "preto ten pravopiys len som sa prizenil"Tak moj rocnik je 1968 a tiez som sirastal na starom dobrom dose alebo winsows 3.11 Za cas som robil spravcu siete na VMS rok 1994-1996 PVT bratislava ak ti to daso hovori !A vobec som sa nestazoval len som si vzdichol ze preco ???Ak si precitas poslenu vetu aj som napysal ze je to len vykrik do tmi !Len jednoducho neverim ze sa neda sprvit taky op system ktory buke dobry a uzivatelovi blizky !len tolko ja uz tiez som unaveny z vecneho riesenia problemov a teraz hovorim o Windowse ale stale mam ten dojem ze asi je to jedina cesta pre uzivatela.Neviem si predstavit uplne neznaleho cloveka ktory sem pise aj mna sa snazite zmiest stadeto ale staci si pozriet poct prispevkov a uvidis ze asi som nepysal len tak do vzduchu.S pozrdavom Richie.

Obrázek uživatele richie9
Offline
Naposledy viděn: 16 let 8 měsíců zpět
Připojen: 17.05.2006 - 06:24
Zase tipicky guru

Ak si to dorre precitate tak som sa vobec nestazoval a uz toboz nie agresivne !A este davam do pzornosti poslenu vetu "Berte to ako vykrik do tmy !"Ja sa len pytam preco ?A tak isto tam nespievam odu na Windows som si vedomi nedostatkou len neviem preco sa neda spravit OP system ktory bi bol kombinacio Linux & Windows musite vziat do uvahi aj nas uzivatelov.Vytvorite volaco co je mozno super ale co z toho ma uzivatel ked mu to nechce funguvat a navise uz je to viac ako 2 tyzdne co ho mam aj ked ciastocne uz robi co by som chcel je to normalne ?Som zvedavi tkory obycajny uzvatel by mal trpezlivost skusat a experimentovat 2 tyzdne s PC ?Ja si myslim ze nemaju zaujem vedsina je rada ze im to ide a vobec nemienia googlovat a znasat ponizenie velkich Guru na forak pre ktorich ja kazdy blbec atd.... Radsej sa pekne vikaslu na vsetko a tiez si misly ze postoj ludi ako vi zabrani Linuxu aby sa stal masovim ako Windows.A zas aby to dakto nebral ako provokaciu len reagujem lebo mi to neda.A tiez by som pripomenul ze su tu medzi vami aj ludia ktory sa mi naozaj snazia aj pomoc a zistuju co by som potreboval to su ludia ktorych si cenim a asi su jediny ktory si naozaj cenie Linux lebo ako som uz velaktar napysal vynadat je lahke "to spravi hockto" ale ralne pridat ruku k vseobecnej spokojnosti to nie.A este jedna poznamka kedze si pozrete reakcie

ostanich tak je to presne tak ako som tvrdil nie som sam kto ma podobne problemi.Je to velmi zarazajuce ako reaguju ludia ktory sa maju za guru.

Obrázek uživatele Kamil Sasýn
Offline
Naposledy viděn: 13 let 3 měsíce zpět
Připojen: 08.06.2006 - 15:47
Ještě jste zapomněl, že

Ještě jste zapomněl, že když se instaluje Windows, jde jen o OS. Ale když se instaluje Linux, jde o celý systém, včetně nejpoužívanějšího softwaru, kancelářského balíku atd. Takže další + pro Linux.

PC: AMD Athlon 64 X2, RAM 2 GB, MSI K9A2 CF (AMD 790X), nVidia GF6600
NB: FSC Esprimo U9200
Print: Canon IP4200
OS: OpenSUSE 11.2 (64b) & KDE 4.3
IM: Sasyn.Kamil@jabber.cz
Images: http://profile.imageshack.us/user/kamilsasyn/

Obrázek uživatele oleksandr.bilibov
Offline
Naposledy viděn: 15 let 6 měsíců zpět
Připojen: 17.12.2007 - 20:08
Souhlas

I když jsem byl uživatelem Windows podstatnější dobu mého života tak jsem teď na zkoušku přešel na SUSE (předítm na Ubuntu..).. po dokončení instalace mi vše fungovalo tak jak jsem potřeboval .. nic jsem neřešil co je potřeba stáhnout za ovladače pro tu či onu komponentu .. akorat wifinu jsem doinstaloval dodatečně ale tak stačilo zabrousit na forum a bylo .. jednoduše řečeno: baví mě SUSE .. i když tomu zatím moc nerozumim ale každý den se naučim různé malé věci které mě těší .. jo dobře ze začátku mi nešli videa .. ale tak nevim ale šak ti sám systém řekne, že by ti mohl kodeky stáhnout .. tak proč se s tím párat .. a ted du hledat vlákno.. potřebuju další radu .. ale nenadávam tu protože jsem na Linux přešel dobrovolně .. nikdo mě nenutil ..

....................

Linux Lama ..

Linux Lama ..

Obrázek uživatele Kamil Sasýn
Offline
Naposledy viděn: 13 let 3 měsíce zpět
Připojen: 08.06.2006 - 15:47
Souhlas

Přesně tak, plně s vámi souhlasím. Nikdo nikoho k ničemu nenutí (myslím tím k instalaci) . A co se týče práce, kde OS nemůžu ovlivnit, tak tam by měl byt již nainstalovaný se všemi potřebnými součástmi. Takže není potřeba se hrabat v systému (i když v dnešním Linuxu jde o hrabání typu: klik sem klik tam).

Ano taky jsem ze začátku nevěděl jak nainstaloval podporu multimédii, ale v každé příručce na každém fóru se tohle řeší. A pak, neříkejte, že ve Win, taky člověk nepotřebuje instalovat různé kodeky typu all in one...

PC: AMD Athlon 64 X2, RAM 2 GB, MSI K9A2 CF (AMD 790X), nVidia GF6600
NB: FSC Esprimo U9200
Print: Canon IP4200
OS: OpenSUSE 11.2 (64b) & KDE 4.3
IM: Sasyn.Kamil@jabber.cz
Images: http://profile.imageshack.us/user/kamilsasyn/

Stránky